Побитого міліцією дизайнера перевели під домашній арешт

Читать на русском

Дизайнера Миколу Лазаревського, якого на два місяці арештували після сутичок на вул. Банковій 1-го грудня, перевели під домашній арешт.

Запобіжний захід для активіста було змінено Апеляційним судом Києва, повідомляє прес-служба партії УДАР з посиланням на депутата цієї політсили Валерія Пацкана. 

Депутат повідомив, що він і його колеги звернулися з клопотанням про взяття Лазаревського на поруки, але воно не було задоволене, натомість клопотання адвокатів про домашній арешт підтримав і прокурор.

Як відомо, ЗМІ неодноразово повідомляли, що Лазаревський сам став жертвою насилля під час сутичок на Банковій, до організаторів протестів він не належав і був лише свідком подій, не приймавши в них активної участі.

Нагадаємо, вчора, 10 грудня, Президент Віктор Янукович заявив, що частина арештованих за час Євромайдану мітингувальників найближчим часом будуть звільнені.

6 грудня один з лідерів партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк взяв на себе зобов’язання досягти домовленостей про гарантії щодо незастосування репресій до учасників демонстрацій.

Також Яценюк зобов’язався вивести спецпризначенців з вулиць Києва та інших міст і повністю припинити насильство.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: