В СБУ розглянули запит від «БПП» про заборону «Партії регіонів»

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Степан Барна повідомив, що отримав листа від голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка на свій депутатський запит про заборону «Партії регіонів».

Про це повідомляє прес-служба «БПП», передає «Слово і Діло».

«В листі голова СБУ відповів, що доручив забезпечити надання до Міністерства юстиції України інформації щодо можливих порушень членами «Партії регіонів» законодавства України для вжиття заходів правового врегулювання відповідно до закону України «Про політичні партії в Україні», – розповів Барна.

За його словами, «Партія регіонів» – «це злочинна і ворожа організація». «І я уважно слідкуватиму за тим, щоб поплічники сепаратизму, тероризму і режиму Януковича сиділи в тюрмі, а не на посадах і парламенті», – додав народний депутат.

Відзначимо, що 27 січня головний радикал країни, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко пообіцяв домогтися розпуску парламентської фракції «Опозиційного блоку». Ляшко також має намір заборонити «Опозиційний блок» як партію, яка, за його словами, є злочинною організацією, що підтримує окупантів-терористів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: