Слідом за КПУ з парламенту виженуть «Опозиційний блок»

Читать на русском

Народний депутат України Олег Ляшко запевнив, що фракція «Радикальної партії» ініціює проект постанови про розпуск фракції «Опозиційний блок» в парламенті.

Дану обіцянку головний радикал країни дав учора, 27 січня, констатує «Слово і Діло».

Ляшко також має намір заборонити «Опозиційний блок» як партію, яка, за його словами, є злочинною організацією, що підтримує окупантів-терористів. Крім того, нардеп обіцяє позбавити депутатських мандатів усіх депутатів однойменної фракції як іноземних резидентів.

Таку радикальну обіцянку лідер Радикальної партії дав після того, як жоден з депутатів «Опозиційного блоку» не проголосував за визнання Росії державою-агресором. «А в історію їхні імена увійдуть до дошки ганьби, де і місце національним зрадникам», - написав Ляшко у себе в Facebook.

Читайте також: Російська Федерація офіційно визнана державою-агресором

Нагадаємо, 13 травня секретар РНБО Олександр Турчинов, будучи спікером парламенту, заявив, що звернеться до Міністерства юстиції з вимогою розглянути позов до суду про заборону Комуністичної партії в Україні.

Крім того, саме з подачі Олександра Валентиновича Верховна Рада прийняла технічні правки до регламенту, які дозволили голові парламенту розпустити фракцію комуністів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: