У холодну зиму за тарифи можна не переживати - обіцянки Кабміну-2013

Читать на русском

Підвищення тарифів на оплату комунальних послуг не буде - протягом 2013 року відповідні обіцянки дали прем'єр-міністр Микола Азаров, віце-прем'єри Юрій Бойко та Олександр Вілкул, а також міністр регіонального розвитку і ЖКГ Геннадій Темник.

Так, прем'єр Микола Азаров 7 серпня заявив, що підвищення тарифів на послуги ЖКГ не буде не тільки в 2013-му, а й у 2014-му році.

Трохи раніше, 19 липня, віце-прем'єр Олександр Вілкул запевнив, що влада буде відслідковувати ситуацію з тарифами і припиняти спроби підняти розцінки на послуги ЖКГ у регіонах.

Ще раніше, 26 березня, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник пообіцяв, що тарифи на послуги ЖКГ для населення зростати не будуть. Він пояснив, що в бюджеті передбачено компенсації різниці між існуючими та економічно обґрунтованими тарифами.

Водночас, нещодавно, 21 листопада, віце-прем'єр Юрій Бойко ще раз підтвердив - підвищення тарифів на комунальні послуги для населення не передбачається.

Варто зазначити, що збереження існуючих комунальних тарифів на нинішньому рівні для киян обіцяв у травні і голова КМДА Олександр Попов.

Нагадаємо, в 2011 році Президент Віктор Янукович заявив, що влада докладе усіх зусиль для впорядкування тарифної політики в сфері житлово-комунального господарства, але вважати цю обіцянку виконаною не можна.

«Слово і діло» 

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: