АТО: ситуація на сході України станом на 2 березня 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 7.00 2 березня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест подій від прес-центру АТО


Обстріли

За інформацією прес-центру АТО, протягом 1 березня бойовики 17 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, терористи зосередили активність на Донецькому напрямку, де зафіксовано 8 випадків обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів.

Поблизу Дебальцевого незаконні збройні формування мінометним вогнем накрили Миронівське, а гранатомети застосували у напрямку Троїцького.

Крім того в другій половині дня терористи із гранатометів і мінометів обстріляли Широкине на Маріупольському напрямку.

Учора ввечері, в Ленінському районі Донецька прогримів потужний вибух. Прості донетчани в соціальних мережах передбачають, що вибух прозвучав на базі бойовиків.

Допомога для України

Конгрес США схвалив виділення 120 млн доларів для навчання та придбання оснащення для України.

Звільнення з полону

За інформацією радника заступника міністра оборони Василя Будика, 1 березня з полону терористів визволили чотирьох бійців 128 гірсько-піхотної бригади. Стан здоров'я звільнених українських військових задовільний.

Втрати техніки

«Слово і Діло» проаналізувало кількість знищеної противником техніки ЗСУ в ході війни на сході України протягом 2014 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: