АТО: ситуація на сході України станом на 27 лютого 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 7.00 27 лютого 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест подій від прес-центру АТО

 

Продовження війни на сході

Директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер заявив, що бойові дії в Україні продовжуватимуться протягом всього 2015 років. Крім того, за даними розвідки, навесні очікується загострення конфлікту в районі Маріуполя.

Гуманітарний конвой

Більше 170 автомобілів вийшли з Донського рятувального центру МНС в Ростовській області і слідують до російського кордону з Україною. Як повідомили у МНС РФ, вони везуть для жителів найбільш постраждалих міст Донецької та Луганської областей більше 1,8 тисячі гуманітарних вантажів, понад 80% серед них - продукти харчування: м'ясні, рибні та молочні консерви, манна і рисова крупи, гречка, цукор.

Затримання

В результаті спецоперації співробітниками ГУМВС України в Донецької області затримали жителя Маріуполя, 1982 роки народження, завідувача лабораторією одного з учбових закладів міста, який належав до групи диверсантів Миколи Гріненка. По вказівці останнього він виготовляв вибухові пристрої для підриву двух мостів в ніч з 22 на 23 грудня минулого року в Маріуполі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: