Замість 70 тис. нових Колесніков відновив 1 тис. старих робочих місць?

Читать на русском

Завдяки втручанню голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитра Колеснікова на Дніпропетровському трубному заводі відновлено робочі місця для 1,2 тис. працівників підприємства, повідомляє прес-служба ОДА.  

Напередодні Дніпропетровський трубний завод поновив свою роботу після семи місяців простою: підприємство має портфель замовлень на 4,3 тис тонн труб, при цьому 12% продукції буде направлено на внутрішній ринок, а по 44% - до країн Європи і СНД.

Наразі Дніпропетровський трубний завод інтегрується до складу Дніпровського металургійного комбінату імені Дзержинського, який є основним постачальником трубної заготівки для цього підприємства.

ДТЗ спеціалізувався на виготовленні горячекатаних, електрозварних та холоднодеформованих труб.

Нагадаємо, 28 травня 2013 року Колесніков пообіцяв, що в поточному році в регіоні буде створено 70 тисяч нових робочих місць.

Колишній губернатор Дніпропетровської області, а нині – віце-прем’єр Олександр Вілкул в свій час обіцяв, що до кінця 2012 року в регіоні буде відкрито сучасний завод з виробництва комбікормів ТОВ «Інбел», але в означені екс-губернатором строки цього не відбулося.

В 2010 році голова Дніпропетровської облради Євген Удод заявив про будівництво в області до 2016 року 3 заводів з переробки та утилізації сміття та твердих побутових відходів.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: