АТО: ситуація на сході України станом на 24 лютого 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 7.00 24 лютого 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест подій від прес-центру АТО

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили в районі підконтрольного уряду України села Старогнатівці Донецької області залишки ракет і вантажні відсіки від касетних боєприпасів, що стирчали із землі.

Позиції сил бойовиків

Журналісти фінського телеканалу Yle опублікували фотографії і відео колони російської військової техніки в районі Новошахтинська Ростовської області, за 50 км від російсько-українського кордону.


Як повідомляє прес-служба МНС РФ, вчора з Ногінського рятувального центру МНС Росії в Ростовську область вирушила чергова автомобільна колона з гуманітарною допомогою для жителів Донецької і Луганської областей.

Втрати

За інформацією начальника міліції Донецької обсласті В'ячеслава Аброськіна, внаслідок бойового зіткнень вчора увечері в Маріуполі, були важко поранені три співробітники міліції, один з них помер у лікарні від отриманих ран.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: