У Кличка кажуть, що на вулиці Києва повертаються «буремні 90-ті»

Читать на русском

Київська міська рада звернеться до Верховної Ради України та Кабінету міністрів з пропозицією створити в Києві муніципальну поліцію.

Таке рішення прийняла постійна комісія Київради з питань дотримання законності, правопорядку та боротьби з корупцією, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За словами депутата Київради від «УДАРу» Владислава Михайленка, який представляв проект рішення, в Києві зараз значно підвищився рівень злочинності.

«На вулиці Києва повертаються буремні 90-ті: багато кишенькових злодіїв, квартирних крадіжок, зустрічається відвертий бандитизм. Шлях до вирішення цієї проблеми лежить через створення муніципальної поліції»,  вважає депутат.

Михайленко також зазначив, що дане звернення буде проявом доброї волі з боку міської громади і каталізатором процесу, про який вже давно говорять, але поки безрезультатно.

Раніше мер столиці Віталій Кличко розповів, що, згідно з його баченням концепції муніципальної поліції, формувати і контролювати її повинні місцеві громади. Міський голова також підкреслив, що головними завданнями муніципальної поліції буде патрулювання міста та контроль за дотриманням порядку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: