Єфремова заарештували за службове підроблення – Шокін

Читать на русском

Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримала колишнього лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

Про це заявив, а також пояснив причини затримання генпрокурор Віктор Шокін, пише «Слово і Діло» з посиланням на сайт ГПУ.

«У суботу, 14 лютого, співробітники Генеральної прокуратури України спільно з працівниками Служби безпеки України провели спецоперацію із затримання колишнього глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Єфремова Олександра Сергійовича», – сказано в повідомленні прес-служби Генрокуратури.

А новопризначений генеральний прокурор Віктор Шокін у відео-заяві підтвердив причини затримання. Єфремов підозрюється в порушенні двох статей Кримінального кодексу.

«ГПУ працює майже в цілодобовому режимі... Інформую, що сьогодні співробітниками Генеральної прокуратури України спільно з працівниками Служби безпеки України була проведена спецоперація із затримання колишнього голови фракції Партії Регіонів у Верховній Раді Єфремова Олександра Сергійовича, який підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України. Тобто у зловживанні службовим становищем при обтяжуючих обставинах та службовому підробленні», – заявив генпрокурор.

Нагадаємо, Єфремов був нардепом трьох скликань з 2006 до кінця 2014 року. З кінця 2012 року очолював фракцію Партії Регіонів.

Раніше СБУ повідомляло також про розслідування справи про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України з боку Єфремова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: