Присяжнюк - лідер за кількістю невиконаних обіцянок серед міністрів

Читать на русском

Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк має найбільшу кількість невиконаних обіцянок серед всіх керівників міністерств - 46, повідомляє «Слово і Діло».

На другому місці за кількістю невиконаних обіцянок - міністр освіти і науки Дмитро Табачник (32), на третьому - голова Міненергетики Едуард Ставицький (26).

Четверте і п'яте місце за цим показником посіли відповідно міністр інфраструктури Володимир Козак (12) і міністр соціальної політики Наталія Королевська (10).

Найменшу кількість невиконаних обіцянок станом на 27 листопада 2013 року мають міністр юстиції Олена Лукаш, міністр економрозвитку Ігор Прасолов і міністр культури Леонід Новохатько (по 1).

«Присяжнюк і Табачник досить довго перебувають на своїх постах, і у них був час «проявити себе» з гіршого боку. Водночас Ставицький просто-таки сипав обіцянками щодо різних проектів у газовій сфері. При цьому їх виконання часто залежало не стільки від нього, скільки від складних міжнародних переговорів - як результат він забезпечив собі впевнене третє місце за кількістю невиконаних обіцянок», - прокоментував дану статистику головний редактор порталу «Слово і Діло» Влад Решетняк.

З повною статистикою невиконаних обіцянок членів Кабінету Міністрів можна ознайомитися на відповідній сторінці порталу «Слово і Діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: