Кожна друга обіцянка лідерів опозиції - не виконується

Читать на русском

Практично з половиною своїх обіцянок лідери опозиції так і не впоралися, - повідомляє «Слово і діло». 41 обіцянку не виконали загалом лідери опозиційних парламентських фракцій Арсеній Яценюк («Батьківщина»), Віталій Кличко (УДАР) та Олег Тягнибок («Свобода»).

Як свідчить статистика порталу «Слово і діло», найбільша кількість невиконаних обіцянок у Яценюка - 26, значно менше їх у Кличка - 10, Тягнибок відзначився поки лише 5 невиконаними обіцянками.

Варто зазначити, що загальна кількість виконаних лідерами опозиційних фракцій обіцянок в цілому відповідає кількості невиконаних, і навіть трохи перевищує цей показник - 29 у Яценюка, 11 - у Кличка і 7 - у Тягнибока (загальна кількість - 47).

«На відміну від своїх колег по опозиції, Яценюк мав можливість попрацювати на декількох високих держпосадах, тому така перевага на його користь, вірніше - не на його користь, адже йдеться про невиконані обіцянки, легко пояснюється. Водночас, за загальною кількістю обіцянок той же Кличко за рахунок своєї медіа-активності вже наздоганяє Яценюка - 88 і 110 обіцянок відповідно», - коментує головний редактор порталу «Слово і діло» Влад Решетняк.

Слід звернути увагу на величезну кількість обіцянок лідерів опозиції, які знаходяться в процесі виконання - у Яценюка 50% (55), Кличка - 77 % (67), Тягнибока - 78% (41). У процентному вираженні, з урахуванням обіцянок в процесі виконання, виконані займають: 26% у Яценюка, 12 % - у Кличка, 13% - у Тягнибока, невиконані - 24% , 11% і 9%, відповідно.

З повною статистикою обіцянок лідерів опозиції можна ознайомитися на сторінках Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока.

Як раніше повідомляло «Слово і діло», серед парламентських партій Комуністична партія України, ВО «Батьківщина» та Партія регіонів мають найвищий показник безвідповідальності своїх представників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: