Порошенко знову дав маху: обіцяний час сплив, а Конституцію міняти нікому

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко не вклався в терміни з формуванням конституційної комісії з підготовки змін до Конституції країни.

Зокрема, 2 лютого він запевнив, що конституційна комісія розпочне свою роботу до кінця минулого тижня, тобто до 8 лютого.

«До кінця цього тижня буде сформована конституційна комісія і я запрошую всіх керівників фракцій делегувати своїх представників для того, щоб ми швидко відпрацювали проекти змін до Конституції», – пообіцяв Порошенко, уточнивши, що ці зміни стосуватимуться децентралізації влади.

Однак, станом на сьогоднішній день, інформації, яка підтвердила б формування конституційної комісії з підготовки змін до Основного закону України, немає. Отже, дана обіцянка Порошенка в системі «Слово і Діло» отримала статус «не виконано». Таким чином, актив невиконаних обіцянок Президента становить вже 30 заяв.

В той же час, глава держави зміг виконати 56 своїх обіцянок, а ще 106 його заяв поки що знаходяться в процесі реалізації.

Нагадаємо, не зумівши прийняти в цілому зміни до Конституції України в жовтні 2014 року, голова Верховної Ради Володимир Гройсман пообіцяв внести зміни до Конституції до жовтня поточного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: