В КМДА активно працюють, щоб зима вдруге не зганьбила Попова

Читать на русском

В Київській міській державній адміністрації, голова якої Олександр Попов 10 вересня 2013 року пообіцяв, що нового снігового колапсу в Києві не буде, активно готуються до зимового періоду. 

Як повідомляє прес-служба КМДА, під час наради заступник голови міськдержадміністрації Анатолій Голубченко, зокрема, доручив закупити додаткові обсяги паливно-мастильних матеріалів для снігоочисної техніки та прискорити придбання технічної солі, інвентарю для прибирання снігу тощо.

В той же час начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Сергій Рюмшин спрогнозував, що у разі випадіння опадів до 18 сантиметрів міські служби самотужки впораються з негодою, тоді як при перевищенні цього показника до прибирання снігу будуть залучатися підприємства та організацій різних форм власності.

Раніше «Слово і діло» повідомляло, що з 1 листопада на 77 вулицях Києва для підготовки транспортного комплексу до осінньо-зимового періоду буде введено обмеження руху транспорту за допомогою технічних засобів регулювання.

Нагадаємо, 25 березня 2013 року голова КМДА Олександр Попов пообіцяв, що для уникнення паводку весь сніг зі столиці буде вивезено протягом 1-2 днів, але не справився з цим завданням.

Також Попов не зміг налагодити нормальну роботу громадського транспорту під час аномальних снігопадів у березні 2013-го.

В 2012 році Попов заявляв про закупівлю мобільних снігоплавильних машин, але ця обіцянка також виконана не була.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: