Тижневий дайджест станом на 20 серпня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 151-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак та голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул.

Оцінивши здобутки українців на Олімпійських іграх у Лондоні, Глава Уряду зазначив, що для досягнення кращих результатів необхідно оновлювати матеріально-технічну базу.  Вже найближчими роками, за його словами, буде модернізовано центри олімпійської підготовки та побудовано школи олімпійського резерву. Прем'єр-міністр також запевнив, що олімпійці, яким не вдалося здобути медалі, будуть нагороджені державою.

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак на власному прикладі переконався у перевагах велосипедного транспорту та повідомив, що до 2015 року в Дарницькому районі міста будуть побудовані сучасні велодоріжки та навіть велопаркінги, а до 2025 року мережа велосипедної інфраструкутри охопить столицю повністю.

Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул має намір підвищити мобільність та швидкість реагування на звернення громадян . З цією метою за кошти обласного бюджету для сільських рад придбають 100 автомобілів. Серед інших планів поточного року - відкриття обласного молодіжного центру та здача в експлуатацію першої черги радіологічного центру.

Протягом аналізованого періоду часу 15 обіцянок отримали статус "Виконано" та 77 - "Не виконано".

Як і обіцяв заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, веб-портал адмiнiстративних послуг міста Києва активно функціонує. Натомість користувачі соціальної мережі Twitter так і не дочекались появи блогу Прем'єр-міністра Миколи Азарова, який він зобов'язувався відкрити для полегшення взаємодії громадян та Уряду.

Станом на 20.08.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 655 персон та 6184 обіцянок, з них 3309 у процесі, 1507 виконаних та 1368 невиконаних. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: