За тиждень новорічних свят українці розплатяться робочими суботами

Читать на русском

Дні з 1 по 7 січня 2014 року в Україні буде оголошено вихідними, повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Відповідний розпорядок закріплений в ухваленому 21 листопада розпорядженні уряду «Про перенесення робочих днів у 2014 році», передає прес-служба Мінсоцполітики.

«Це… створить більш сприятливі умови для святкування у 2014 році Нового року та Різдва Христового», - сказала вона.

Тим не менше, зі слів Королевської, тиждень новорічних вихідних не призведе до зменшення тривалості робочого часу впродовж року, так як робочі дні будуть перенесені на інші дати.

Зокрема, робочий день з четверга, 2 січня, переноситься на суботу, 11 січня, з п’ятниці, 3 січня – на суботу, 25 січня, з понеділка, 6 січня – на суботу, 8 лютого.

Нагадаємо, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв виконав свою обіцянку з приводу того, що жодна дитина, яка проживає в області, не залишиться без подарунку на новорічно-різдвяні свята у 2013 році.

В свою чергу минулого Нового року меру Запоріжжя Олександру Сіну вдалося виконати обіцянку відносно стримування цін на продукти перед святами за допомогою підписання меморандуму з підприємцями.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: