Саакашвілі знає, як українським військовим захопити Росію

Читать на русском

Екс-президент Грузії переконаний, що озброївши українських військових зброєю, дати необхідні знання та навички, вони зможуть захопити всю Росію.

Про це повідомив екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі в ефірі телеканалу «24», пише «Слово і Діло».

Головні прогалини України - це застаріле протитанкову озброєння, каже Саакашвілі, однак допомогти і надати більше нове можуть США. « І якщо вони його нададуть, і Україна підірве перші 50 російських танків, все зовсім інакше буде», – каже Саакашвілі.

« Американці готові давати це, готові давати безпілотники і артилерію. Наші офіцери, яких готували американці, тепер готують ваших військових. Вони розповідають, що дух українських солдатів найкращий у світі, якщо їм дати необхідні знання, навички та зброю, вони зможуть і всю Росію захопити ", - упевнений екс-президент Грузії.

Саакашвілі також переконаний, що Сполучені Штати будуть ще більше допомагати Україні, адже вони бачать, що Україна відстоює демократичні цінності, «які для США є головними».

Нагадаємо, раніше Саакашвілі говорив, що Володимир Путін хоче завдати поразки української армії. При цьому Захід може зупинити його військовою допомогою Україні та заморожуванням особистих рахунків.

«Досить ефективним було б відстежити і заморозити особисті активи Путіна – найбільшу суму «чорного налу» в історії, яку російський президент використовує, щоб підтримувати антиєвропейські партії на Заході», – пише екс-президент Грузії.

Читайте також: Щоб завершити війну в Україні – Європа готова задовольнити Путіна

Аби зупинити Путіна, Захід повинен надати Україні зброю, військову та фінансову допомогу, каже Саакашвілі.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: