На Київщині робітників держустанов вже вербують в агітатори

Читать на русском

У 94-му виборчому окрузі (центр – Обухів Київської області) працівникам бюджетних установ та комунальних підприємств пропонують гроші за заповнення картки агітатора на користь кандидата від Партії регіонів Руслана Бадаєва, повідомляє офсайт партії «Батьківщина».

При цьому, за інформацією прес-служби кандидата від «Батьківщини» Віктора Романюка, за заповнення «картки обліку агітатора» штаб провладного кандидата платить 200 грн., а в анкеті вказується дата народження, місце проживання, контактні дані та інша інформація про агітаторів. 

Такі анкети начебто роздавали у Васильківському управлінні соціального захисту населення, Петрівській сільраді Васильківського району, Обухівському районному центрі зайнятості, школах та інших офіційних установах.  

При цьому, як зазначає прес-служба Романюка, заповнення таких анкет співробітниками вищезазначених установ начебто проводилось примусово.

Нагадаємо, 5 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак виконав свою обіцянку щодо призначення дати виборів в проблемних округах (15 грудня).

6 вересня 2013 року лідер партії УДАР Віталій Кличко пообіцяв не допустити призначення  виборів по округах Павла Балоги (№11) та Олександра Домбровського (№71).

Народний депутат від «Батьківщини» Арсен Аваков 16 травня 2013 року запевнив, що на повторні вибори в проблемних округах від опозиції будуть висунуті ті самі єдині кандидати, що «виграли» вибори восени.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: