Бізнес, політика і спорт: Коломойський має високі шанси очолити ФФУ

Читать на русском

Український мільярдер та губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський має високі шанси на те, щоб очолити Федерацію футболу України.

Про це в коментарі виданню «Кореспондент» розповів колишній тренер «Динамо» Київ та збірної України з футболу Йожеф Сабо.

Спортивна громадськість активно обговорює можливість перемоги мільярдера, одним з активів якого є ФК «Дніпро», у конкурсі на посаду голови Федерації футболу України. Офіційним кандидатом на це звання Коломойський став сьогодні.

При цьому, основним суперником бізнесмена в боротьбі за крісло голови ФФУ вважається народний депутат, голова комітету Верховної Ради з питань бюджету Андрій Павелко, котрий свого часу також очолював Федерацію футболу Дніпропетровської області та регіональне відділення Національного олімпійського комітету.

«Виникає цікава ситуація в тому плані, що Андрій Павелко також із Дніпропетровська. Виходить, боротьба розгорнеться між цими двома кандидатами?» – прокоментував ситуацію Сабо. При цьому, екс-тренер збірної України додав, що у Коломойського є значний авторитет у футболі, однак йому важко буде суміщувати роботу в обласній адміністрації Дніпропетровщини та на чолі ФФУ.

Читайте також: Закон про кворум акціонерних товариств: «Приват» знову «в дамках»

Днями про свою підтримку Ігорю Коломойському заявив президент київського «Динамо» Ігор Суркіс.

Також у конкурсі за крісло голови української футбольної федерації 6 березня поборються Ярослав Грисьо, Олег Печерний та Владислав Ващук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: