Опозиція допомагає Регіонам стримати обіцянки щодо закону про прокуратуру

Читать на русском

До законопроекту про прокуратуру надійшло 804 поправки, заявив депутат від Партії регіонів, голова робочої групи з підготовки зазначеного проекту до розгляду в другому читанні Володимир Олійник.

Як повідомляє інформаційне управління апарату ВРУ, депутат запропонував членам робочої групи визначитися з алгоритмом розгляду поправок.

Рішення про наступне засідання робочої групи буде ухвалено на засіданні Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності у середу, 20 листопада.

В той же час голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що опозиція відкликає внесені нею 442 поправки до зазначеного законопроекту, вимагаючи внесення лише тих 10 поправок, на прийнятті яких наполягає Венеціанська комісія.

Як зазначається в повідомленні прес-служби «Батьківщини», Яценюк вважає за необхідне, щоб законопроекти про прокуратуру, зміни до виборчого законодавства та лікування засуджених за кордоном, необхідні для підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС, першими голосувалися в четвер, 21 листопада.

Нагадаємо, 18 листопада 2013 року депутат від ПР Олег Зарубінський заявив, що його фракція проголосує за закон про прокуратуру і закон про виборче законодавство в другому читанні.

В серпні народний депутат від ПР Володимир Олійник запевнив, що закон про реформування прокуратури буде прийнятий до Вільнюського саміту «Східного партнерства».

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: