АТО: ситуація на сході України станом на 3 лютого (оновлюється)

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 6:40 3 лютого 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційне спротив» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Напрями обстрілів

На Луганському напрямку з мінометів бандити сім разів обстріляли Кримське, п’ять разів Тошківське, також Кряківку, Станицю Луганську, Нижнє, Новотошківське.

На донецькому напрямку терористи з мінометів та артилерії стріляли по Сєверному, Піскам, Авдіївці, Тоненькому, Опитному, Водяному, двічі Гранітному та тричі Богданівці.

З Градів по Ольгинці, Кураховому та Новоласпі. Неподалік Маріуполя міномети бандитів обстріляли Новоселівку, Чермалик, Приморське, а з “Градів” Талаківку.

В цілому ж, протягом останнього дня за інформацією прес-центру АТО, з реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град” бойовики дванадцять разів обстріляли Дебальцеве, шість разів Троїцьке. Двічі вогонь вівся по Новогригорівці, а також по Луганському, Попасній, Кримському, Орлово-Іванівці, Центральному, Старогнатівці. 

З артилерії та мінометів чотири рази стріляли по Дебальцевому, Попасній, Комуні, Луганському, Кримському, Рідкодубу, Малоорлівці, Новоорлівці, а також по населених пунктах Шуми, Міус, Троїцьке, Новозванівка та Попасна.

Інфраструктура

Під час обстрілу у місті Щастя на Луганщині ввечері понеділка пошкоджено газопровід. Зараз у місті немає води та частково світла. У місті також багато зруйнованих будинків.

Дії українських військових

У рамках посилення антитерористичних заходів Служба безпеки України затримала у Маріуполі двох бойовиків, підручних ватажка терористів «Чечена», відомого своїми безчинствами у місті навесні минулого року, організацією та вчиненням терактів у мирних містах.

Майже 2200 учасників АТО отримали високоспеціалізовану медичну допомогу у ВМКЦ Південного регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: