Водія BMW, який задавив п’ятьох людей на зупинці, віддали під суд

Читать на русском

Направлено до суду обвинувальний акт щодо водіїв, в результаті ДТП за участі яких загинуло п’ять людей на зупинці громадського транспорту в Дніпропетровську.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.

«Обидва водії знаходяться під вартою та обвинувачуються у вчиненні злочину. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі», - зазначила процесуальний керівник у цьому кримінальному провадженні,  старший прокурор відділу ГПУ Наталія Поклонська.

З її слів, у даній справі вже проведено підготовче судове засідання та призначено судовий розгляд.

Зазначимо, що у березні 2013 року по вул. Набережна Перемоги у Дніпропетровську через зіткнення автомобілів Nissan та BMW останній в’їхав на зупинку громадського транспорту, спричинивши загибель п’яти та травмування двох осіб.

Як повідомляло «Слово і діло», в вересні правоохоронні органи затримали сина луганського судді, який на своєму BMW-X5 скоїв наїзд на дівчину і залишив місце ДТП.

Нагадаємо, що ще в 2011 році екс-міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов обіцяв посилити боротьбу з порушниками-«мажорами».

22 квітня 2012 року генпрокурор Віктор Пшонка дав обіцянку, що син дніпропетровського екс-прокурора Дмитро Рудь, який на смерть збив автомобілем трьох жінок, не уникне покарання.

Покінчити з мажорами, винними у ДТП, обіцяв і колишній губернатор Одеської області Едуард Матвійчук.  

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: