На в'їзді до Києва посилять охорону, а в метро встановлять металошукачі

Читать на русском

На 8 блокпостах на в'їзді до столиці Київська адміністрація разом із правоохоронними органами має намір посилити охорону.

Про це заявив начальник Головного управління МВС у Києві Олександр Терещук, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Так, за словами Терещука, на території блокпостів планується створити невеликі споруди, які будуть захищати особовий склад від куль, гранат та іншої зброї.

«Ті споруди, про які йдеться, протягом 7-15 днів основна частина буде опрацьована», – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Також, за словами Терещука, планується посилити охорону мостів, вокзалів, інших стратегічних об'єктів, збільшена кількість особового складу, що забезпечує правопорядок на території метро.

Тим часом, у київському метрополітені при вході на станції встановлять металошукачі.

«Найближчим часом такі рамки будуть. Там не рамки, там інші споруди, техніка йде вперед», – заявив начальник ГУ МВС у Києві Олександр Терещук.

Читайте також: Киян «порадують» новими цінами в маршрутках вже наступного тижня

Крім того, до охорони громадського порядку залучається громадськість, оскільки працівників міліції не вистачає, зазначив Начальник ГУ МВС у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: