У Каськіва вирішили, що по достоїнству нацпроекти оцінять тільки в Індії

Читать на русском

Держінвестпроект презентував національні проекти та інвестиційний потенціал України на спільному українсько-індійському бізнес-форумі в Нью-Делі.

Про це сказано в повідомленні прес-служби відомства, передає «Слово і діло».

«Сьогодні Україна та Індія мають вагомий потенціал для співробітництва у сфері ІТ-технологій та інфраструктури, який можна ефективно використовувати для реалізації національних проектів України», - зазначив з цього приводу Ігор Жовква, директор Департаменту міжнародного співробітництва та інвестиційного маркетингу Держінвестпроекту.

Презентація нацпроектів пройшла в рамках V засідання міжурядової українсько-індійської комісії з торговельного, економічного, наукового, технічного, промислового і культурного співробітництва.

У форумі, зокрема, взяли участь міністр закордонних справ Індії Едапакатх Ахамед, міністр економрозвитку і торгівлі Ігор Прасолов, посол України в Індії Олександр Шевченко.

Нагадаємо, в грудні 2012 року Президент Віктор Янукович заявив, що до 2015-го року обсяг торгівлі між Україною та Індією збільшиться в 2 рази.

20 березня 2013 року голова Держінвестпроекту Владислав Каськів запевнив, що відомством в поточному році буде залучено мінімум 8 млрд. дол. інвестицій в реалізацію нацпроектів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: