Перевибори на окремих округах обіцяють закінчитися проломленими головами

Читать на русском

Кандидат в народні депутати від партії «Батьківщина» по 197-му виборчому округу Леонід Даценко заявив про погрози фізичною розправою йому та членам його команди.

Як передає прес-служба партії, про це політик сказав на прес-конференції в Черкасах.

«Під час поїздок по округу мене супроводжують невідомі на двох автомобілях… Вчора у Каневі невідомі відкрито провокували конфлікт, погрожуючи проломити голову мені і членам моєї команди», - повідомив він.

Кандидат в народні депутати також додав, що зазначені особи проводять фото- і відеозйомку подій за його участю, а також спілкуються з місцевими жителями, переконуючи не приходити на зустрічі з ним. 

За словами Даценка, він звернувся з заявами до правоохоронних органів з вимогою забезпечити проведення чесної виборчої кампанії.

Нагадаємо, 5 липня 2013 року голова Верховної Ради Володимир Рибак запевнив, що вибори в проблемних округах відбудуться до кінця року.

16 травня 2013 року народний депутат від партії «Батьківщина» Арсен Аваков заявив, що на повторні вибори в проблемних округах від опозиції будуть висунуті ті ж самі єдині кандидати.

7 листопада в партії УДАР озвучили вимогу, щоб закуплені у 2012 році для спостереження за виборчим процесом веб-камери були використані під час проведення перевиборів у проблемних округах.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: