Янукович дав зрозуміти, що під деякими міністрами хитаються стільці

Читать на русском

Президент Віктор Янукович заявив, що проти представників центральної і місцевої влади, відповідальних за затримання заробітної плати на підприємствах, будуть вжиті відповідні санкції.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок, передає прес-служба Глави держави.

«Якщо найближчим часом борги не будуть погашені, я дійду до кожного виконавця, починаючи з міністрів і до регіонів», - пообіцяв Президент.

При цьому Янукович висловив вимогу щодо погашення боргів з заробітної плати до кінця року. 

Також Президент заявив, що за результатами зустрічі Кабінету Міністрів будуть надані негайні доручення щодо обговорених питань.

Крім того, Глава держави розкритикував роботу Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства регіонального розвитку, Міністерства промислової політики та інших відомств.

«Програма активізації економіки не запущена… Програми, які підготовлені, які треба сьогодні вже запускати, і треба, щоб вони починали працювати в будівництві житла, не запущені… Міністерство промислової політики, на жаль, не запрацювало», - прокоментував він роботу вищезазначених міністерств.

Нагадаємо, ще в лютому 2013 року міністр соціальної політики Наталія Королевська пообіцяла, що борги по заробітній платі будуть погашені до 2014 року.

1 квітня 2013 року вона повідомила, що її міністерство не допустить збільшення заборгованості із зарплати в металургійній галузі.

Також в квітні міністр заявила, що в Україні буде створено гарантійну установу щодо виплати зарплат.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: