Чечетов: Тимошенко на свободі помножить опозицію на нуль

Читать на русском

Сьогодні, 11 листопада 2013 року, Михайло Чечетов заявив, що опозиція не зацікавлена у звільненні Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

"Вихід Юлії Володимирівни звідти, де вона перебуває, - це автоматичне обнулення шансів на виборах президента для Олега Тягнибока, Віталія Кличка й особливо для Арсенія Яценюка, – сказав перший заступник голови фракції Партії регіонів. - Тому в цій ситуації ніхто з них не зацікавлений у тому, щоб Юлія Тимошенко брала участь у політичному процесі. Вона їх просто зітре в порошок. Тому, якби вони щиро вірили в те, що кажуть, я думаю, закон уже давно був би відпрацьований, і вчасно прийнятий".

Саме тому, продовжив Чечетов, опозиції зрозуміла "який правий був" Олександр Єфремов щодо необхідності створити спільну робочу групу по цьому законопроекту.

Складається враження, що мета робочої групи – це не звільнити Тимошенко, а не допустити її до виборів, захистивши президентські претензії трьох лідерів опозиції.

В цей же час Олександр Єфремов говорить про іншу версію – про те, що дозвіл лікуватись засудженим за кордоном призведе до того, що туди масово поїдуть "поправляти здоров'я" вбивці і ґвалтівники. Імовірно, європейці прямо на кордоні зніматимуть з них наручники.

Нагадаємо, що Арсеній Яценюк заявляв про те, що саме Тимошенко буде кандидатом від ВО "Батьківщини" на президентських виборах 2015 року. Хоча, свого часу, і Микола Томенко обіцяв, що опозиція не братиме участі у парламентських виборах 2012 року, якщо Юлія Тимошенко та Юрій Луценко лишатимуться за гратами.

Відповідно до даних проекту "Слово і діло", у Михайла Чечетова рейтинг відповідальності 22%,  а у Олександра Єфремова – 36%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: