Муженко візьме участь у засіданнях Військового комітету НАТО

Читать на русском

Начальник Генерального штабу, Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко візьме участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників генеральних штабів.

Про це у своєму Facebook повідомив спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, інформує «Слово і Діло».

За його словами, участь делегації ЗС України на чолі з Муженком в штаб-квартирі НАТО заплановано на 21-22 січня.

«Основними елементами програми роботи делегації Збройних Сил України заплановані участь у засіданнях Військового комітету НАТО у форматах операційних партнерів Місії НАТО «Рішуча підтримка» та з Україною», - зазначив спікер Генштабу ЗСУ.

За словами Селезньова, під час засідання Військового комітету НАТО у форматі з Україною будуть обговорені поточна військово-політична обстановка в Україні і навколо її кордонів, плани з реформування ЗС України, основні тенденції та перспективи військового співробітництва між ЗС України та НАТО.

Крім цього, з метою обговорення практичних питань військової співпраці, заплановано проведення низки робочих зустрічей, зокрема з головами військових комітетів НАТО та ЄС, командуванням Стратегічного командування НАТО з операцій, Командувачем Сил спеціальних операцій НАТО, керівниками військових відомств країн-членів та країн-партнерів Альянсу.

Раніше агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Владислава Селезньова повідомило, що начальник Генерального штабу Віктор Муженко скасував візит до штаб-квартири НАТО, оскільки перебуває в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: