Порошенко здав Донецький аеропорт ще у Мінську – Гриценко

Читать на русском

Порошенко здав донецький аеропорт Путіну ще на мінських переговорах.

Про це повідомив лідер «Громадянської позиції» та екс-нардеп Анатолій Гриценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Преса України».

Гриценко переконаний що в Україні, з одного боку «бізнесмени-торгаші» піаряться на «Вітчизняній війні», а з іншого - «здають ворогу те, що навіть солдати не збираються віддавати», як, наприклад, донецький аеропорт, який, на думку політика, Президент Петро Порошенко «здав» Володимиру Путіну ще на мінських домовленостях у вересні.

«Гниль і зрада мінських «мирних домовленостей» і головне - неоприлюднених закулісних домовленостей Порошенко з Путіним, знову проявилися. На цей раз в сюжеті про ротацію «кіборгів» під жорстким контролем з нахабним відходом з боку терористів і російських військових. Раніше, відразу після призначення губернатором, про здачу Путіну в Мінську Донецького аеропорту заявляв генерал Кіхтенко. Але «кіборги» тоді внесли корективи до тих ганебних мінських угод - своєю стійкістю і сміливістю, ціною власного життя вони не віддали аеропорт Путіну. Хоча Банкова його ворогові тихенько здала напевно ще тоді, у вересні місяці в Мінську », - заявляє Гриценко.

За словам Гриценка «бізнесмени-торгаші», що у влади піаряться на війні.

Читайте також: У ДАП впала частина перекриття нового терміналу, багато поранених – Бірюков

« Бізнесмени-торгашіу влади, з одного боку, постійно кричать-піаряться про «Вітчизняну війну», з іншого - на закритих торгах здають ворогові навіть те, що можна захистити і що самі солдати здавати не збираються », – переконаний Гриценко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: