Ситуація в донецькому аеропорту (постійно оновлюється)

Читать на русском

Триває протистояння у аеропорту «Донецьк». Згідно останніх даних РНБО, протягом минулої доби бойовики атакували позиції українських військ у районі нового терміналу та метеовежі аеропорту.

За інформацією речника АТО Андрія Лисенка, військові лікарі Дніпропетровського військового госпіталю надають кваліфіковану медичну допомогу пораненим «кіборгам». Для якісного лікування та реабілітації захисників України військовий шпиталь повністю забезпечений усіма необхідними медичними препаратами та обладнанням. 

Реальний стан донецького аеропорту за даними повітряної розвідки (відео)

Водночас, як повідомив у власному Facebook позивний «Аскольд», за результатами вчорашнього дня в донецькому аэропорту загинуло двоє українських військових. Ще 23 тяжко поранені. 

Станом на 23.00 велися переговори з польовим командуванням сепаратистів про пропуск санітарного транспорту на термінал через блок-пост сепаратистів.

Інформація про рух колони бронетехніки з боку Горлівки у напрямку аеропорту не підтверджується. 

Відносно інформації про використання терористами хімічних газів, за словами військового, необхідно провести експертизу. Якщо інформація підтвердиться документально, ми отримуємо серйозний прецедент для звернення у всі міжнародні інстанції: це вже відноситься до області військових злочинів. 

Інформація оновлюється...

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: