Глава Кабміну розповів про великі очікування

Читать на русском

Сьогодні, 7 листопада 2013 року, Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив про позитивні очікування іноземних експертів щодо перспектив України. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

"Всі, хто брав участь в обговоренні сценаріїв розвитку України – представники Великобританії, Німеччини, США, Угорщини, Хорватії, Румунії заявили, що є великі очікування від подальшого розвитку України. Як зазначив модератор дискусії лорд Різбі, "Україна отримала оцінки, які надихають", - заявив український прем’єр про Всесвітній форум "Стратегічний діалог заради майбутнього України".

Нагадаємо, що в цьому році для України досягненням буде, як заявив раніше сам Микола Азаров, якщо вона ввійде хоча б до першої сотні країн у рейтингу щодо умов ведення бізнесу. Це – з неповних двох сотень усіх держав в світі. А ще прем’єром обіцяно, що в 2012 році купівельна спроможність українців вийде на рівень докризового 2008 року.

Звітуючись про форум, Микола Азаров повідомив, що "ми добилися того, що економічне співтовариство повернулося обличчям до можливостей України. Це об'єктивно". Мабуть, після такої конкретної заяви лорда Різбі, нарешті виконаються всі обіцянки влади.

Відповідно до рейтингу проекту "Слово і діло",  у Миколи Азарова 144 виконаних і 177 невиконаних обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: