В опозиції довідались, що КМДА хоче забрати приміщення і землю у Київради

Читать на русском

Заступник голови фракції УДАР у Київраді Андрій Странніков заявив, що Київська міська державна адміністрація намагається перевести в своє оперативне управління приміщення Київради по вул. Хрещатик, 36 разом з відповідною земельною ділянкою.

Про це повідомляє прес-служба партії, передає «Слово і діло».

«Видно, що ця ідея давно блукає коридорами столичної влади, оскільки деякі підписи під цим проектом рішення датовані ще травнем місяцем. Якщо Київрада проголосує за це рішення, остаточно стане зрозуміло, хто ким керує – Київрада адміністрацією чи навпаки», - зазначив він.

Депутат Київради, зокрема, допускає, що вказане питання може бути включене до порядку денного призначеної на 13 листопада сесії Київради.

Нагадаємо, що опозиція вважає нинішню Київраду нелегітимною через закінчення строку її повноважень.

2 жовтня 2013 року голова фракції БЮТ-«Батьківщина» в Київраді Тетяна Меліхова запевнила, що всі рішення нелегітимної Київради будуть скасовані.

Голова КМДА Олександр Попов 20 серпня 2013 року пообіцяв, що Київрада продовжуватиме свою роботу до обрання її нового складу.

Лідери опозиційних партій, зокрема, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко, неодноразово обіцяли не допустити проведення сесій Київради, між тим, вони все одно проводились.

31 травня 2013 року лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що члени фракції його партії в Київраді складуть мандати та не будуть приймати участі в її роботі, втім, згодом з цього приводу було прийнято інше рішення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: