Кличко добудовує дитсадки, а Мамай роздав фінансову допомогу

Читать на русском

2014-й добігає кінця, а Система народного контролю «Слово і Діло» знайшла обіцянки міського голови Києва та Полтави, що вони планували зробити до кінця року.

Так, мер Києва Віталій Кличко пообіцяв місту 3 нових дитсадки до кінця року у Дніпровському, Дарницькому та Оболонському районах, побудовані за кошти інвесторів.

У столиці також триває ремонт інших дитсадків, зокрема, тих, де приміщення здавалися в оренду.

«Вже підготовлено розпорядження про відновлення роботи дошкільного навчального закладу №423 по вул. Дегтярівській 43а. У Печерському районі у дитячому садку №143 проведені ремонтні роботи у чотирьох приміщеннях, звільнених від орендарів», - зазначив Кличко 27 серпня.

У мера Києва залишилось трохи менше тижня, аби виконанти свою обіцянку.

В свою чергу, міський голова Полтави Олександр Мамай пообіцяв, що до нового 2015 року всі бюджетники міського підпорядкування отримають по 1000 грн, які не оподатковуватимуться.

«Лікарі, вчителі, вихователі в дитсадках, працівники комунальних підприємств, тролейбусного управління – усі отримають 1000 гривень, це «чистими», без податків», — повідомив він.

Читайте також: Депутати хочуть, щоб Порошенко наклав вето на закон про РНБО

Такі подарунки мер вважає наслідком економії коштів протягом року. Також він підкреслив, що вважає здобутком міської влади той факт, що міські бюджетники вчасно отримували зарплату та не йшли у вимушені безоплатні відпустки, як це було у держзакладах обласного підпорядкування.

За рейтингами «Слова і Діла» у Олександра Мамая 104 обіцянки, 29% з яких не виконано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: