«Оппоблок» досі не показав обіцяного альтернативного варіанту Бюджету-2015

Читать на русском

Крім постійної критики на адресу нинішньої влади і варіантів Бюджету уряду Яценюка, «Опозиційний блок» продовжує займатися популізмом і не поспішає виконувати свої обіцянки.

Зокрема, «опозиціонери» досі не надали обіцяний альтернативний проект Державного бюджету на 2015 рік, хоча лідер «Оппоблоку» і народний депутат України Сергій Льовочкін дав відповідну обіцянку ще на початку грудня, констатує «Слово і Діло».

Льовочкін також запевнив, що «Опозиційний блок» створить опозиційний уряд, який буде пропонувати суспільству і державі правильний шлях розвитку і правильні шляхи вирішення поточних проблем.

Однак обидві обіцянки депутата досі знаходяться в процесі виконання.

У той же час «Опозиційний блок» не відмовляє собі в щедрій критиці по відношенню до нинішнього уряду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, і запропонованого ним раніше варіанту Держбюджету-2015. Більше того, член парламентської фракції «Опозиційного блоку» Наталія Королевська, виступаючи з трибуни сьогодні, 25 грудня, заявила, що Кабінет міністрів повинен піти у відставку.

Читайте також: Бюджет України на 2015 рік: прийняти не можна відмовитися

Раніше в «Оппоблоці» заявили, що без пакету соціальних законів фракція не підтримає проект Бюджету, запропонований урядом Яценюка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: