Одна з фракцій не підтримає Держбюджет 2015

Читать на русском

Без пакету соціальних законів фракція Опозиційного блоку не підтримає проект бюджету.

Системою народного контролю «Слово і Діло» 19 грудня 2014 року зафіксовано обіцянку народного депутата України Миколи Скорика. Він запевнив, що фракція Опозиційного блоку не підтримає проект бюджету, якщо не буде ухвалений пакет соціальних законів (індексація пенсій і заробітних плат, пенсійна реформа, повернення соціальних виплат).

«Що стосується фракції Опозиційного блоку, то ми чітко заявили: бюджет не підтримаємо, якщо не буде ухвалений пакет соціальних законів, якими будуть захищені наші громадяни. Це - індексація пенсій і заробітних плат, пенсійна реформа, повернення соціальних виплат. Ні в якому іншому вигляді Бюджет-2015 українців влаштувати не зможе», – резюмував Микола Скорик.

Натомість журналісти «Слова і Діла» також зафіксували обіцянку Сергія Льовочкіна, який запевнив: «Опозиційний блок» надасть свій проект державного бюджету на 2015 рік.

Читайте також: Бюджет України на 2015 рік: прийняти не можна відмовитися

«Ми хочемо показати українському суспільству нашу альтернативну програму розвитку країни та виходу з кризи. Щоб люди могли зрозуміти, чия програма - влади чи опозиції - краще відображає інтереси громадян України», – заявив Сергій Льовочкін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: