У Каськіва вирішили, що з «Чистим містом» поспішати уже нікуди

Читать на русском

Термін подання документів для участі у національному проекті «Чисте місто» - система комплексів з переробки твердих побутових відходів» було продовжено на два тижні, до 12 листопада 2013 року.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами, передає «Слово і діло».  

«Причиною продовження строків стала ініціатива тих потенційних інвесторів, які мають намір взяти участь у відборі, але не встигли підготувати необхідний пакет документів у встановлений строк», - зазначив керівник Нацпроекту «Чисте місто» Іван Олексієвець.

Нагадаємо, цілями впровадження нацпроекту «Чисте місто» є перехід на європейські стандарти переробки твердих побутових відходів та вирішення проблеми забруднення довкілля.

Проект планується реалізувати у 10-ти пілотних містах - Києві, Харкові, Дніпропетровську, Вінниці, Полтаві, Сумах, Чернівцях, Кіровограді, Хмельницькому, Тернополі.

Як відомо, 19 вересня 2013 року голова Держінвестпроекту Владислав Каськів запевнив, що при реалізації нацпроекту «Чисте місто» буде створено 55 тис. додаткових робочих місць.

Варто зазначити, що розпочати реалізацію проекту «Чисте місто» Каськів обіцяв ще в 2011 році.

Реалізація зазначеного проекту була, зокрема, закріплена в Національному плані дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: