Остаточний варіант Бюджету депутати побачать через чотири дні

Читать на русском

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пообіцяв 22 грудня внести до Верховної Ради доопрацьований проект Бюджету на 2015 рік.

Про це повідомив заступник голови фракції «Батьківщина» Андрій Кожем'якін, інформує «Слово і Діло» із посиланням на «РБК-Україна».

«Прем'єр пообіцяв, що це відбудеться в понеділок. Прем'єр просить, щоб парламент у вівторок взяв за основу проект, щоб потім попрацювати над проектом Бюджету в комітетах, починаючи з середи», – розповів політик.

Після цього, за словами Кожем'якіна, уряду буде необхідно чотири дні, щоб попрацювати над проектом бюджету. «Можливо, щоб на суботу вийти на прийняття бюджету. Остаточно рішення не прийнято», – зазначив нардеп.

Разом з тим, народний депутат від «Народного фронту» Андрій Парубій запланував здійснити затвердження Державного бюджету України на 2015 рік до 26 грудня.

Читайте також: Луценко хоче побачити Податковий і Бюджетний кодекси до Нового року

Раніше Наталія Яресько обіцяла подати до парламенту проект Державного бюджету не пізніше 20 грудня. «Бюджет має бути до 20 грудня, прогнози будуть разом з бюджетом. Як тільки цифри будуть готові, ми відразу їх представимо», - сказала міністр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: