Луценко хоче побачити Податковий і Бюджетний кодекси до Нового року

Читать на русском

Народний депутат, голова фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що завдання парламенту до Нового року - схвалення бюджету реформ.

Про це він сказав на погоджувальній раді парламенту, інформує «Слово і Діло» з посиланням на сайт БПП.

Зокрема, Луценко заявив, що новий уряд «повинен подати не поверхневі зміни до Бюджетного Кодексу, а новий Податковий і новий Бюджетний кодекси».

«Вже дев'ятий місяць ми чуємо про готовність цих документів. Тому ми б хотіли побачити комплексний підхід до вирішення проблем, запропонувавши реально реформаторський Податковий і Бюджетний кодекси», - зазначив нардеп.

Крім того, Луценко також запропонував максимально ущільнити роботу Верховної Ради. «Вважаємо, що зараз необхідно комбінувати роботу і в пленарному режимі, і в комітетах з тим, щоб серйозні урядові законопроекти, а також законопроекти фракцій і окремих депутатів могли просуватися якомога швидше», - переконаний політик.

Читайте також: Луценко не вгадав з кількістю іноземців в Кабміні

Нагадаємо, 28 жовтня голова Державної фіскальної служби Ігор Білоус пообіцяв внести на розгляд Верховної Ради законопроекти щодо реформування податкової системи України негайно після формування нового уряду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: