На рингу торгової нерухомості Кличко програв у боротьбі з МАФами

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко не виконав обіцянку щодо незаконного встановлення МАФів. 12 червня 2014 р. міський голова запевнив, що кіосків біля станцій метро не буде. Та пообіцяв вже через тиждень перевірити виконання розпорядження та справжність документів у тих, хто залишився.

«Хаотична торгівля в Києві повинна бути припинена, а незаконно розміщенні МАФи – прибрані. Люди не можуть ні з метро вийти, ні в маршрутку сісти. Не кажучи вже про антисанітарію та побори зі стихійних торговців», - написав Віталій Кличко на своїй сторінці у «Фейсбук».

Система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала таку ініціативу мера і перевірила її виконання.

Вже наступного дня біля станції метро «Лук'янівська» почався демонтаж незаконно встановлених торгових точок. Була повністю звільнена 20-метрова зона біля виходу з метро і прибрано близько 15 торгових точок. Також були прибрані МАФи біля станцій метро «Золоті Ворота», «Святошин», «Арсенальна» та «Олімпійська». 

Проте, якщо центр столиці звільняється від незаконних кіосків, то станції метро подалі ними обростають. Зокрема, велика кількість МАФів з'явилася навколо станцій «Політичний інститут» та Вже наступного дня біля станції метро «Лук'янівська» почався демонтаж незаконно встановлених торгових точок. Була повністю звільнена 20-метрова зона біля виходу з метро і прибрано близько 15 торгових точок. Також були прибрані МАФи біля станцій метро «Золоті Ворота», «Святошин», «Арсенальна» та «Олімпійська». 

Однак, якщо центр столиці звільняється від незаконних кіосків, то станції метро подалі ними обростають. Зокрема, велика кількість МАФів з'явилася навколо станцій «Політехнічний інститут» та «Вокзальна».

Читайте також: Щоб виконати свої обіцянки, Кличку доведеться вибивати борги у Яценюка

В цілому, київський глава Віталій Кличко не виконав 41 обіцянку з 241.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: