РНБО: польоти до Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська заборонені

Читать на русском

Сьогодні, 13 грудня, в РНБО відбувся брифінг, на якому спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що польоти в Харків, Запоріжжя, Дніпропетровськ під забороною, але не пояснив причин такого рішення, пише «Слово і Діло», посилаючись на comments.ua

«Наскільки я знаю, це рішення української компанії «Украерорух». Однак причини із приводу призупинення цих польотів нам поки невідомі», - сказав спікер.

За словами глави відомства Дениса Антонюка, така заборона введена із міркувань безпеки.

Як відомо, Державна авіаційна служба України заборонила польоти в аеропорти Харкова, Дніпропетровська та Запоріжжя з 00.00 суботи, 13 грудня.

Одночасно, у прес-центрі АТО повідомляють, що терористи продовжують бойові дії.

«Терористичні банди не залишають спроб розхитати ситуацію в бік збройного протистояння. Для втілення своїх намірів бандити використовують стрілецьку зброю, міномети і протитанкові керовані ракети», - йдеться в повідомленні.

Протягом 13 грудня зафіксовано 7 провокаційних обстрілів терористами позицій сил АТО в районах населених пунктів Фрунзе, Кримське, Станиця Луганська, Нікішине.

Читайте також: Путін & Обама: Кремль загрожує США санкціями у відповідь

Нагадаємо, бойовики так званих «народних республік» відмовилися від переговорів у Мінську в п'ятницю, 12 грудня, тому що до проведення відеоконференції, на якій має бути обговорено порядок і дату переговорів, їхати до Мінська сенсу немає.

Також, представник України на переговорах у Мінську, екс-президент Леонід Кучма заявив, що вважає недоцільною зустріч контактної групи щодо ситуації в Донбасі.


ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: