Луценко назвав програму уряду Яценюка «Мурзилкою»

Читать на русском

У «Блоці Петра Порошенка» жорстко розкритикували програму дій уряду Арсенія Яценюка.

Зокрема, голова фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook назвав програму Кабміну «халтурою», передає «Слово і Діло».

«Винесена в парламент програма дій уряду не просто розчарувала. Це – щось середнє між студентської халтурою і журналом «Мурзилка», – написав він.

Політик вважає, що недостатньо деталізований розділ про реформування Міністерства внутрішніх справ.

«Як буде змінюватися структура МВС? Як будуть набиратися кадри? Як буде враховуватися позиція місцевих громад? Що буде з патрулем, з ДБЕЗ (Департаментом боротьби з економічною злочинністю) і ДБОЗ (Департаментом боротьби з організованою злочинністю), із Міграційної службою? Зрештою, де обов'язкові для кожної програми дій конкретні терміни і відповідальні?», – йдеться в повідомленні Луценко.

Крім того, лідер БПП написав, що неясно, як буде забезпечуватися доступ до правосуддя, які зміни будуть внесені до процесуальних кодексів, які перевірки контролюючих органів будуть заборонені, що буде являти із себе нова система адміністрування ПДВ.

«Єдине, за що можна голосувати в цьому 13-сторінковому шедеврі, так це за малюнки. Хороша робота, викликає оптимізм. Як у Буратіно, якому так подобалася Азбука з картинками!», – сказав Юрій Луценко.

Читайте також: Програма уряду Яценюка: коли дихати стане платно?

Нагадаємо, сьогодні, 11 грудня, Верховна Рада України розгляне план дій Кабінету міністрів.

Як зазначив прем'єр-міністр, в основі програми діяльності уряду – коаліційна угода, а основні кроки – радикальні зміни, які дозволять Україні вступити до Євросоюзу.

В цілому програма уряду передбачає короткострокові дії для реформування країни на 2015-2016 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: