Донбас уже не годує Україну: ДНР проситиме Київ про виплату пенсій

Читать на русском

На переговорах контактної групи з мирного урегулювання конфлікту на Донбасі, що заплановані сьогодні в Мінську, може бути підняте питання щодо компенсації виплат пенсій українцям, що проживають на території так званої Донецької народної республіки.

Про такий намір розповів агенції «РІА Новини» так званий прем'єр-міністр ДНР Олександр Захарченко, передає «Слово і Діло».

«Я напевне включу питання компенсації пенсій в мінські домовленості», – зазначив Захарченко.

Нагадаємо, 22 листопада про повне припинення роботи відділень на окупованій бойовиками території оголосили в «Ощадбанку». Зняти кошти населення регіону може виключно на території населених пунктів, що котролюються українськими військовими. 27 листопада роботу на території ДНР та ЛНР припинила й «Укопошта».

Вивчати ситуацію, що склалася у соціальній сфері Донеччини та Луганщини зібрався новий міністр соцполітики Павло Розенко, відправивши з цією метою на схід двох своїх заступників.

Читайте також: Порошенко ще на день «утихомирив» Донбас

Додамо, що в середині вересня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Україна не фінансуватиме ДНР та ЛНР і не допустить їхньої легалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: