Мер Запоріжжя побоюється вінницького сценарію

Читать на русском

Міський голова Запоріжжя Олександр Сін заявляє, що «донецькі фінансові клани» хочуть змістити його з посади.

Про це він заявив у повідомленні, опублікованому прес-службою Запорізької міської адміністрації, передає «Слово і Діло».

«Мені надійшла інформація про заплановане на найближчий час силове захоплення влади в місті із залученням озброєних бойовиків, проплачених псевдоактивістів і відсторонення від виконання обов'язків депутатів міської ради, виконкому міськради і мене як міського голови», – заявив Сін.

За інформацією мера, в місті плануються масові безлади і сутички з правоохоронцями під час мітингу, силове захоплення адмінбудівель, блокування сесії міськради та примусове усунення його та місцевих депутатів від роботи. Замість нього в крісло міського голови Запоріжжя хочуть посадити так званого «народного мера», впевнений Сін.

«Прошу вважати цю заяву офіційним зверненням до міністра внутрішніх справ України, голови СБУ, начальника ГУ МВС України в Запорізькій області, начальника управління СБУ в Запорізькій області», – додав Олександр Сін.

Разом з тим, в Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що жодної інформації про підготовку захоплення будівлі міськради у них немає.

Читайте також: Вінницькі протести – підступи зовнішніх ворогів?

Нагадаємо, вже третій день тривають акції протесту у Вінниці. Городяни під проводом активістів ВО «Свобода» вимагають звільнення губернатора області Анатолія Олійника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: