Держава профінансувала жовтневі пенсії

Читать на русском

Як повідомив директор Департаменту пенсійного забезпечення Мінсоцполітики Микола Шамбір, в Україні повністю профінансовано пенсії за жовтень. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на Урядовий портал.

Микола Шамбір повідомив, що Міністр соціальної політики Наталія Королевська в п’ятницю заявила, що пенсії будуть профінансовані до 26 жовтня. Та вже того ж дня, 25 жовтня, - продовжив він, - відділення "Укрпошти" та банків, що займаються цими виплатами, отримали кошти.

Нагадаємо, що Наталія Королевська ще в лютому запевняла, що виплата пенсій у 2013 році відбуватиметься вчасно. Тим не менше, затримку виплат визнано на засіданні Кабміну самим Миколою Азаровим.

Мінсоцполітики, в свою чергу, заявляє що питання перебуває під особистим контролем Наталії Королевської і стверджує, що пенсійні виплати здійснюються у повному розмірі та відповідно до графіку.

З 1 грудня 2013 року заплановано збільшення мінімальної пенсії на 55 грн. – до 949 грн. Затримки пенсій у нас, як завжди, – не плануються. Хоча вчасна виплата пенсій – це вже новина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: