Соболєв обіцяє, що «Опозиційний блок» отримає 1 комітет, Льовочкін хоче 3

Читать на русском

Ще 4 листопада народний депутат Єгор Соболєв пообіцяв, що «Опозиційний блок» не отримає більше одного комітету в Верховній Раді.

«Наша позиція в цьому є непорушною – ми їм давати не будемо (більш високих парламентських посад)... Це люди, які в опозиції до держави, які будували минулий режим. Якщо вони хочуть контролю, то ми готові давати їм посади заступників, перших заступників, секретарів», - сказав він.

У той же час нардеп від «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін заявив, що якщо його фракція не отримає три комітети, то «буде звертатися до народу».

Крім того, Сергій Льовочкін з однопартійцем Михайлом Папієвим пообіцяли, що у Верховнй Раді 8 скликання буде сформовано 27 комітетів.

«Сформований порядок денний на завтра, також вирішено питання щодо комітетів у майбутній ВР. У новому парламенті буде 27 комітетів», - заявив один з лідерів «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін.

Читайте також: Депутати не можуть поділити бюджетний комітет

Варто нагадати, що місяць тому Президент України Петро Порошенко обіцяв, що кількість комітетів нової Верховної Ради України буде значно скорочено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: