Депутати не можуть поділити бюджетний комітет

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Кожем'якін повідомив, що перерва в роботі Верховної Ради оголошена через необхідність обговорення кандидатури першого заступника голови бюджетного комітету.

Про це він розповів журналістам у кулуарах парламенту, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Зараз ми сидимо, працюємо і вирішуємо питання тільки по бюджетному комітету. Там є технічна заминка через те, що на посаду першого заступника пропонують представника... «Опозиційного блоку», який брав участь у голосуванні 16.01», - сказав Кожем'якін.

Читайте також: В БПП придумали, як не допустити до керівництва комітетами екс-регіоналів

За його словами, вже ухвалили рішення зняти кандидатуру Сергія Ківалова на посаду першого заступника голови комітету з питань правосуддя.

Також Кожем'якін зазначив, що на Раді коаліції під час консультацій визначили, що бюджетний комітет відійде Радикальній партії Олега Ляшка, але партія повинна вирішити, хто його очолить. «Я вважаю, що його має очолити той, кого визначить фракція. Фракція визначила пана Ляшка», - додав він.

У той же час, за словами Кожем'якіна, сама «Батьківщина» очолить три парламентські комітети - Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (Андрій Кожем'якін), Комітет з прав людини та національних меншин (Григорій Немиря) і Комітет з питань самоврядування (Сергій Власенко) .

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: