Від ремонту вулиць, до енергозберігаючих технологій: що обіцяють мери міст

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» опублікувала традиційний дайджест найцікавіших обіцянок мерів міст за останній тиждень.

Так, міський голова Черкас Сергій Одарич обіцяє взятися за транспорт і екологію. Зокрема, він планує встановити обмеження швидкості у центрі Черкас та контролювати викиди згідно стандартів Євро 4-6.

Його колега Олександр Лисенко, міський голова Сум, також обіцяє налагодити траспортне сполучення. Він має на меті реанімувати наявні та закупити нові тролейбуси, а також налагодити вуличне освітлення.

Натомість, мер Херсона Володимир Миколаєнко взявся за справи більш серйозні. Він обіцяє надавати місцевим бізнесменам пільги у сфері реклами та користування комунальної власності. Також він має на меті створити центри розвитку підприємництва при міській раді та впровадити енергозберігаючі технології.

У свою чергу, очільник столиці Віталій Кличко не тішить киян, зокрема, у грудні він збирається представити нові ціни на проїзд у громадському транспорті Києва. Із приємного Кличко обіцяє закупити 32 снігоприбиральні машини.

Читайте також: Незважаючи на обіцянку Семерака, електрику все одно вимикають

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: