У Авакова хочуть, щоб міліціонери Львівщини теж писали в Facebook

Читать на русском

Начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області Дмитро Загарія зобов'язав начальників районних відділів міліції створити особисті акаунти в соціальній мережі Facebook.

Про це УНН повідомили в прес-службі обласної міліції, передає «Слово і Діло».

Зокрема, Загарія вимагає, щоб соціальна мережа стала офіційним способом комунікації між жителями районів та начальниками райвідділів.

Він також закликав жителів області скаржитися на начальників райвідділів, які не створять сторінку або не будуть відповідати на запитання користувачів у Facebook. «Сторінки повинні бути «живими» й люди мають отримувати через них відповіді на свої питання», - зазначив начальник Головного управління МВС у Львівській області.

У повідомленні також сказано, що Загарія особисто перевірить сторінки начальників райвідділів міліції Львова та області в мережі Facebook.

До того ж, у прес-службі зазначили, що таким чином Загарія підтримує ініціативу громадських активістів та представників експертних груп, що займаються реформуванням міліції.

Як відомо, в соціальній мережі Facebook досить часто пише міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, учора Верховна Рада затвердила список міністрів з подачі Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Главою МВС залишився Аваков, який обіймав цю посаду з 27 лютого 2014 року.

Раніше Арсен Аваков пообіцяв провести масштабну реформу МВС, яка передбачає створення національної поліції. Згідно з концептом попередньої реформи, всі діючі працівники органів внутрішніх справ підлягатимуть тотальній переатестації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: