Садовий не йде в Кабмін, зате туди запрошують іноземців. Головне за день

Читать на русском

Порошенко пообіцяв, що Росія дорого заплатить за своє вторгнення

Президент України Петро Порошенко спростував інформацію про те, що російський президент Володимир Путін нібито погрожував нападом, якщо Україна не відмовиться від курсу в НАТО.

Порошенко і Яценюк пропонують Садовому посаду першого віце-прем'єра

Політичні партії «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка» запропонували лідеру «Самопомочі», меру Львова Андрію Садовому працювати на посаді першого віце-прем'єр-міністра України.

Ernst & Young допоможе Полтораку реформувати Міноборони

Радник Президента та помічник міністра оборони з питань речового забезпечення Юрій Бірюков повідомив, що сьогодні було підписано Меморандум про співробітництво між Міністерством оборони України та аудиторською компанією Ernst & Young.

В ПАРЄ незадоволені українськими добровольчими батальйонами

Співдоповідачка Парламентської асамблеї Ради Європи Майліс Репс вважає, що добровольчі батальйони, що сформувались у ході збройного конфлікту на сході України, мають якнайшвидше інтегруватися в підконтрольні державі силові структури.

БПП пропонує посади міністрів грузину, литовцю та американці?

«Блок Петра Порошенка» визначився з кандидатурами на посади очільників 7 міністерств. Як зазначають журналісти, у даному списку троє кандидатів не мають українського громадянства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: