Кличко досі не підключив до тепла 15 київських будинків

Читать на русском

Станом на сьогодні, 1 грудня, в Києві 15 будинків залишаються без тепла, ще 5 - без гарячої води.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, без гарячого водопостачання залишаються будинки, в яких сталися прориви на мережах. При цьому в КМДА кажуть, що аварійно-відновлювальні бригади ВАТ «Київенерго» зобов'язані ліквідувати пошкодження на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання – не більше трьох діб.

Варто відзначити, що голова Київміськдержадміністрації і міський голова Києва Віталій Кличко вже тричі не зміг вчасно підключити всі будинки столиці до теплопостачання та гарячого водопостачання.

Нагадаємо, 23 вересня Кличко пообіцяв, що гаряче водопостачання в столиці буде відновлено до початку 15 жовтня в усіх без винятку будинках. Однак, станом на 15 жовтня, як зафіксувало «Слово і Діло», в Києві без гарячої води було 630 житлових будинків, 21 лікувальний заклад, 24 дитячих установ, 18 шкіл, 97 відомчих будівель.

Вдруге мер Києва пообіцяв, що гаряча вода для всіх жителів буде включена до вечора п'ятниці, 14 жовтня. Але станом на 13 жовтня в столиці без гарячого водопостачання залишався 721 споживач, що відповідає 4,61% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги «Київенерго».

Також Кличко не вклався в термін з підключенням до теплопостачання всіх житлових будинків Києва. 23 листопада прес-служба Компанії «Київенерго» повідомила, що до централізованого опалення підключено 1511 житлових будинків, що становить 15% від загальної кількості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: